Dulciuri BIO Produse organice HelloBio

Dulciurile organice și fără zahăr – bucuria întregii familii

Toată lumea adoră să savureze din când în când ceva dulce. Iar unii dintre noi ne bucurăm de aceste dulciuri și bunătăți delicioase mai des decât ceilalți. Senzația de dulce și gustul încântător fac dulciurile irezistibile pentru mulți dintre noi, iar acest lucru este valabil mai ales pentru copii.

Poate te-ai întrebat: „Există mai multe opțiuni sănătoase pentru dulciuri, pe lângă cele pe care le cumpăr de obicei?”. Răspunsul rapid la această întrebare este: da!

La fel ca orice alt tip de mâncare, unele opțiuni de dulciuri sunt mai bune și mai sănătoase decât altele. Un exemplu în acest sens? Dulciurile organice și fara zahar.

Dulciuri fără zahăr versus dulciuri tradiționale?

Există o serie de motive pentru care dulciurile fără zahăr sunt o alegere excelentă în locul opțiunilor tradiționale. Unele dintre motive includ:

Dulciurile organice și fara zahăr sunt o alegere mai sănătoasă pentru menținerea stabilă a nivelului glicemiei – multe persoane din întreaga lume dezvoltă diabet la un ritm alarmant. Această problemă tinde să persiste, deoarece oamenii continuă să consume zahăr sub toate formele sale multiple. Alegerea dulciurilor fără zahăr este cea mai sănătoasă alegere pentru tine și familia ta, reducând astfel riscul de a dezvolta diabet acum sau în viitor.

Dulciurile fără zahăr îți oferă oportunitatea de a te bucura în continuare de o gustare dulce fără să suferi consecințele devastatoare asupra sănătății – resimțite, din păcate, de diabetici.

Dulciurile fără zahăr nu conțin carbohidrați – nu numai că avem o problemă cauzată de diabet în întreaga lume, o problemă și mai gravă este că populația devine supraponderală și obeză mai repede ca niciodată. Mulți specialiști din domeniul sănătății îți vor spune că motivul pentru care oamenii se îngrașă atât de mult este cauzat de consumul de carbohidrați nesănătoși într-un ritm alarmant.

În această situație, cu siguranță, are sens să eviți zahărul (carbohidrații) cât mai des posibil, iar în loc să renunți la plăcerea de a savura dulciuri, cel mai bine este să alegi variante fără zahăr.

Astfel vei ajunge să te bucuri de senzația de dulce, fără a fi nevoie să-ți umpli stomacul cu carbohidrați nesănătoși.

Dulciurile organice sunt produse cu ingrediente naturale, pe când alte tipuri de dulciuri sunt încărcate cu substanțe chimice nesănătoase. Dulciurile organice nu conțin chimicale nesănătoase și, cel mai important, nu sunt colorate artificial. Unele studii susțin că o colorare artificială conține toxine, cancerigeni și substanțe chimice nenaturale iar anumite cercetări au legat culorile artificale de ADHD.

Dulciurile organice nu conțin, de asemenea, cofeină sau alte ingrediente care pot împiedica somnul, ceea ce te poate ajuta să ai un somn liniștit și odihnitor. Și nu îl va agita nici pe cel mic.

Dacă vrei să încerci să îl obișnuiești pe cel mic cu dulciurile organice, poți începe chiar de Ziua Copilului. Săptămâna aceasta avem reduceri la cele mai iubite produse pentru copii, pe care te invităm să le descoperi!

2 thoughts on “Dulciurile organice și fără zahăr – bucuria întregii familii”

    1. Dulciuri fără zahăr – Aproape de ideal și pentru noi! 🙂 Mulțumim pentru cuvintele frumoase! Revenim și cu o rețetă! 🍫

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *